À LA CARTE
PŘEDKRMY
-
SALÁT
Z červené řepy, uzený lalok, křepelčí vejce nakyselo, labneh z farmy s křenem
- 280 Kč
-
TATARÁK
Z pravé svíčkové, nakládané houby, kapary, sušený žloutek, topinky na sádle
- 390 Kč
POLÉVKY
-
VÝVAR
Silný hovězí vývar, líčka, zelenina, perličkové kroupy
- 140 Kč
-
THAI CURRY
Ostrá polévka s krevetami, kokosovým mlékem a koriandrem
- 220 Kč
HLAVNÍ CHODY
-
TĚSTOVINA
Tagliolini, krém z modrého sýru z farmy Menšík, ořechy
- 290 Kč
-
TELECÍ
Do růžova grilovaná telecí játra, jablka, špeková omáčka, dlouhozrnná rýže
- 360 Kč
-
JEHNĚČÍ
Pomalu tažené jehněčí žebro bez kosti, pórek s hrubozrnnou hořčicí, brambory pečené na seně
- 380 Kč
-
KUŘE
Filet z olivového kuřete na másle, kroketa z pohanky a sušených hub, krém ze sladké kukuřice
- 390 Kč
-
RYBA
Filet z lososovitého pstruha z Nové Vsi, kapusta, sušená kotleta, pyré z římského hrachu
- 400 Kč
-
SVÍČKOVÁ
Hovězí pérko na smetaně, houskové knedlíky, brusinky, šlehaná smetana
- 400 Kč
-
ŘÍZEK
Smažená telecí pečeně, bramborová kaše
- 410 Kč
-
VEPŘOVÉ
Kotleta ze selete na grilu, kroupový kontrabáš v křupavém těstě, škvarky
- 420 Kč
-
STEAK
Z hovězí svíčkové (200 g), krém s kampotským pepřem, pečená zelenina
- 610 Kč
DEZERTY
- „Kuba dort“ – Čoko-banán, pařížská šlehačka, banánová pěna
- 200 Kč
- „Jáhelník“ Jáhly, kokosové mléko, čerstvé ovoce, ořechy, slaný karamel
- 210 Kč
- „Pavlova“ – ovoce, mučenkový sorbet
- 230 Kč
- „Taštičky“ Tvarohové taštičky plněné povidlím, frgálová zmrzlina
- 260 Kč
DOMÁCÍ ZMRZLINY A SORBETY
- - Krvavý pomeranč, slaný karamel, frgál, pistáciová-sicilské pistácie, čokoládová
- 90 Kč
- - Moruše, mučenka, hruška, černý rybíz
- 80 Kč
DEGUSTAČNÍ MENU – CHUŤ BESKYD
-
Pečenáč z kapra, salát z červené řepy, labneh z farmy s křenem
Miura sekt, Riesling Classic, Vinařství Michlovský 2016
- 240 Kč
-
„KYSELICA“ Krémová polévka s bystročickým zelím, presované brambory se špekem, uzený lalok
Rulandské modré, "Rosé", Vinařství Ovčáčík 2012
- 170 Kč
-
Foie gras z husy, černá čočka s crème fraîche, krutony ze štramberského ucha
Milk Stout, Pivovar Ogar
- 390 Kč
-
Sekaná ze zajíce, bramborová kaše, dýňový kompot
Cuvee Viktoria, Vinařství Krásná Hora, Starý Poddvorov 2018
- 360 Kč
-
Kachní prso pečené do růžova, pyré z červeného zelí, perličkové kroupy
Zweigeltrebe, Vinařství Thaya, 2018
- 560 Kč
-
Variace nejlepších farmářských sýrů
Merlot, pozdní sběr, Vinařství Michlovský, 2018
- 150 Kč
-
Makový knedlíček s vanilkovým krémem
Cabernet Cortis, "Rosé“, Vinařství Jeňour, 2019
- 260 Kč
VEGETARIÁNSKÉ DEGUSTAČNÍ MENU
- Salát z červené řepy, labneh z farmy s křenem, křepelčí vejce ve starém octu
- 140 Kč
- „DEMIKÁT“ Krémová polévka z dýně, brynzy a uzené papriky, salát z dýně a nakládaných hub
- 120 Kč
- Kroketa z pohanky, krém ze sladké kukuřice, malý listový salát
- 290 Kč
- Pečený celer, karotka a brambory na seně, krém z modrého sýru z farmy Menšík, ořechy
- 300 Kč
- „KONTRABÁŠ“ kroupy, zelenina, kysané zelí v křupavém těstě
- 310 Kč
- Variace nejlepších farmářských sýrů
- 150 Kč
- Makový knedlíček s vanilkovým krémem
- 260 Kč