MOŘE NA MIUŘE 17. - 18.2. 2023
MOŘE NA MIUŘE
17.-18.2 2023
Ochutnejte rybí menu v podání Miroslava Barcíka z restaurace Aquarium v Hradci Králové. Chutě a vůně středomořské kuchyně dokonale podtrhnou vína z vinařství Krásná Hora, za přítomnosti vinaře Marka Vybírala.
MENU
Bouillabaisse, chlebová alioli, tartar z tygřích krevet
Miya 2021
Marinovaný jeseter, černá ředkev, kokosové mléko, koriandr, chilli
Herr Gewurtz 2022
Humří polévka, humří bon-bon, salsa z manga
La Blanca 2022
Pečená mušle svatého Jakuba s hnědým máslem, citrusy, estragon
Viktorie 2021
Chobotnice, omáčka z uzených rajčat, socarrat, Piment d´Espelette
Pinot Noir 2021
Konfitovaná treska Skrei, brambora v nori másle, kaviárová omáčka
Sauvignon Barrel Selection 2019
Mražené parfait z mrkve a rakytníku, jogurt, citronový tymián
Sekt Blanc de Noir 2018
Cena za 7chodové menu 2100 Kč
Cena za 7chodové menu s doporučenými nápoji 3000 Kč
Lze si objednat také jednotlivé chody