MOŘE NA MIUŘE 17. - 18.2. 2023

 

MOŘE NA MIUŘE 

17.-18.2 2023

Ochutnejte rybí menu v podání Miroslava Barcíka z restaurace Aquarium v Hradci Králové. Chutě a vůně středomořské kuchyně dokonale podtrhnou vína z vinařství Krásná Hora, za přítomnosti vinaře Marka Vybírala.

MENU

 Bouillabaisse, chlebová alioli, tartar z tygřích krevet

Miya 2021

 

Marinovaný jeseter, černá ředkev, kokosové mléko, koriandr, chilli

Herr Gewurtz 2022

 

Humří polévka, humří bon-bon, salsa z manga

La Blanca 2022 

 

Pečená mušle svatého Jakuba s hnědým máslem, citrusy, estragon

Viktorie 2021

 

 Chobotnice, omáčka z uzených rajčat, socarrat, Piment d´Espelette

Pinot Noir 2021

 

Konfitovaná treska Skrei, brambora v nori másle, kaviárová omáčka

Sauvignon Barrel Selection 2019 

 

Mražené parfait z mrkve a rakytníku, jogurt, citronový tymián

Sekt Blanc de Noir 2018

 

Cena za 7chodové menu 2100 Kč
Cena za 7chodové menu s doporučenými nápoji 3000 Kč

Lze si objednat také jednotlivé chody

 

 

 

×

Dárkový poukaz

Vyberte službu:

Vážení hosté, z provozně-technických důvodu bude MIURA SPA od neděle 29. 1. do čtvrtku 2. 2. v provozu pouze do 20:00. Venkovní bazén je aktuálně mimo provoz. Děkujeme za pochopení. Tým MIURA hotelu****