MIURA CHŘEST s Oskarem Klanertem

Ochutnejte MIURA chřestové menu, které pro Vás sestavil šéfkuchař Oskar Klanert


MIURA CHŘEST
 19. 4. - 21. 4. 2024

MENU

Arancini s uzenou makrelou na chřestovém ragú tymiánová pěna 

Prosecco DOCG, Refosso Brut, Zardetto, 2022

 

Špičky zeleného chřestu v holandské omáčce parmská šunka, křepelčí vajíčko

Grüner Silvaner VDP gutswein, weingut Knewitz, 2023

 

Pečená treska na másle s vlažným chřestovým salátkem s grepem pomerančem a mandarinkou

Riesling, Hattenheimer, weingut Künstler, 2021

 

Prso z perličky s chřestovou nádivkou pastinák omáčka z marsaly

Rosé Zweigelt, Federspiel, Tegernseerhof Wachau, 2020

 

Telecí játra, smetanová tarhoňa s chřestem a lanýžem

Nebbiolo, Cascina Morassino, 2018

 

Hovězí jazyk v hoi sin omáčce se zeleným chřestem, ředkvičkami, sezamem, rýžová kroketka

Riesling, Feinherb, weingut Carlo Schmitt, 2023

 

Chřestová zmrzlina z mandlového mléka a skořice, hoblinky nakládaného chřestu v citrusovém rozvaru, jahody a máslová sušenka

 

 

Kontaktní formulář

Položky označené * (hvězdičkou) jsou povinné.

×

Dárkový poukaz

Vyberte službu:

Vážení hosté, z důvodu konání korporátní akce, bude hotelová restaurace ve čtvrtek 18. 4. zcela obsazena. Děkujeme Vám za pochopení. S pozdravem, Tým MIURA hotelu****