Miroslav Grusz na Miuře

Miroslav Grusz za svou bohatou kariéru pracoval po boku vynikajících šéfkuchařů. Má za sebou zahraniční angažmá – hotelu Marriott v Curychu. Po jeho návratu nastoupil do restaurace Allegro v pražském hotelu Four Seasons. Tady se postupně potkal s absolutní špičkou světové gastronomie Vitem Mollicou a Andreou Accordim, s nímž byl také u toho, když Allegro získalo michelinskou hvězdu, první v České republice a ve střední Evropě. Zde objevil svou vášeň pro italskou kuchyni, která přetrvává dodnes a kterou promítl také do konceptu MG restaurace.

Vinný doprovod k menu Mirka Grusze, zajistí milovník vína ze společnosti La Fattoria Honza Čech.

Přijďte ochutnat jeho specilání MG menu na Miuře 14.-15.10. 2022 od 16:00

 

Marinovaná čerstvá ryba s křenovým
krémem, lipovým květem, šafránem, salát

Franciacorta Brut 61 - Berlucchi


Uzený úhoř s libečkovým krémem a žloutkem

Pinot bianco Schulhauser - St. Michael Eppan

Dýňová polévka s hovězím ragú

Lugana - Ottella 


Plněná pečená cibule ovčím sýrem s hovězím tatarákem a
omáčkou z ančoviček a kapar

Barbera d'Alba Peiragal - Marchesi di Barolo

Grilované jehněčí s ovocnou mostardou, mangoldem a ořechovým
krémem

Korem - Argiolas

Marinované švetsky,  sorbet

Moscato d'Asti - Batasiolo

Mirkova žemlovka

Kabit Moscato di Pantelleria - Donnafugata

  

 Cena za 5chodové menu 1500 Kč

 Cena za 7chodové menu 1900 Kč

 

Rezervujte si svůj stůl na tel. čísle 558 761 100 nebo na info@miura.cz

 

×

Dárkový poukaz

Vyberte službu: