ČESKÁ KUCHYNĚ V PODÁNÍ LUKÁŠE HOLÉHO

BUDE ZVEŘEJNĚN NÁHRADNÍ TERMÍN.


Vážení hosté, přijďte v termínu 30.-31.10.2020 ochutnat Českou kuchyni v podání Lukáše Holého.

 

Amuse Bouche:

Vepřová kůže, métský salám, rakytník

 

I.Předkrm:

Telecí játra, špek, listová petržel, červená cibule

 

II.Předkrm:

Klobáska ze pstruha, kaviár, chléb s uzeným máslem, pikantní okurka s koprem

 

III.Předkrm:

Srnčí ragú, kořenová zelenina, jablka a perníková ruměnka

 

I.Hlavní chod:

Selečí bok, červená řepa, krupicový knedlík

 

II.Hlavní chod:

Kachní prso, ozima, lišky,stroček a kapusta

 

III.Hlavní chod:

Černý kořen, brambora v popelu, tatarka a  libeček

 

Dezert:

Pribiňáček z kozího sýra, lesní ovoce, drobenka z mláta a ořechů

 

Bližší informace a detaily budou doplněny již brzy.

×

Dárkový poukaz

Vyberte službu:

Vážení hosté, vzhledem k aktuální situaci ohledně Covid-19 je do odvolání MIURA hotel**** uzavřen. Děkujeme za pochopení. Váš MIURA tým