MIURA CHŘEST s Oskarem Klanertem
Ochutnejte MIURA chřestové menu, které pro Vás sestavil šéfkuchař Oskar Klanert
MIURA CHŘEST 19. 4. - 21. 4. 2024
MENU
Arancini s uzenou makrelou na chřestovém ragú tymiánová pěna
Prosecco DOCG, Refosso Brut, Zardetto, 2022
Špičky zeleného chřestu v holandské omáčce parmská šunka, křepelčí vajíčko
Grüner Silvaner VDP gutswein, weingut Knewitz, 2023
Pečená treska na másle s vlažným chřestovým salátkem s grepem pomerančem a mandarinkou
Riesling, Hattenheimer, weingut Künstler, 2021
Prso z perličky s chřestovou nádivkou pastinák omáčka z marsaly
Rosé Zweigelt, Federspiel, Tegernseerhof Wachau, 2020
Telecí játra, smetanová tarhoňa s chřestem a lanýžem
Nebbiolo, Cascina Morassino, 2018
Hovězí jazyk v hoi sin omáčce se zeleným chřestem, ředkvičkami, sezamem, rýžová kroketka
Riesling, Feinherb, weingut Carlo Schmitt, 2023
Chřestová zmrzlina z mandlového mléka a skořice, hoblinky nakládaného chřestu v citrusovém rozvaru, jahody a máslová sušenka